Obavijesti za iznajmljivače

28.
SIJ.

Obavijest za obveznike uplate turističke članarine

Sukladno Zakonu o turističkim zajednicama i promicanju hrvatskog turizma (NN 152/08) i Zakona o članarinama u turističkim zajednicama (NN 152/08) (NN 88/10) (NN...

07.
SIJ.

Uredba o utvrđivanju visine boravišne pristojbe za 2019. godinu

Na temelju članka 16. i članka 20. stavka 7. Zakona o boravišnoj pristojbi (NN 152/08, 59/09 - ispravak i 30/14), Vlada Republike Hrvatske...

Kutak za iznajmljivače

Poštovani iznajmljivači,

U ovom dijelu možete pronaći upute i materijale koji su Vam potrebni za obavljanje ugostiteljske djelatnosti pružanja usluge smještaja u domaćinstvu. Svi materijali objavljeni na stranicama Turističke zajednice Općine Viškovo isključivo su informativnog karaktera.

Sve dodatne materijale vezane za propise iz turizma možete pronaći na stranicama Narodnih novina ( www.nn.hr ) i na stranicama Ministarstva turizma ( www.mint.hr ).

Za sve pružatelje ugostiteljskih usluga u domaćinstvu i za one koji to žele postati pripremili smo za Vas Upute za iznajmljivače i Obveze iznajmljivača gdje moćete pronaći informacije o zakonskoj regulativi vezanoj za djelatnost prućanja ugostiteljskih usluga u domaćinstvu.

Turistička zajednica općine Viškovo nudi mogućnost besplatnog predstavljanja Vaše turističke ponude na web stranici Turističke zajednice www.tz-viskovo.hr, te Vas stoga pozivamo da nam dostavite vaše tekstove, slike, promotivne materijale kako bi Vas mogli što kvalitetnije predstaviti putem interneta prema uputama koje smo pripremili Upute za prikupljanje materijala za predstavljanje ponude na web stranici.

 

 

Česti tagovi
Copyright © 2015 Turistička zajednica Općine Viškovo